Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 762 20 20
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ:  210 762 20 20
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 19€
EN | GR
0

H NOBACCO δίπλα σου και στις διακοπές!

01/08/2024
από
nobacco summer

H NOBACCO δίπλα σου και στις διακοπές

 

Ο Αύγουστος είναι εδώ και η ώρα για τις πολυαναμενόμενες καλοκαιρινές σου διακοπές έφτασε! Ετοιμάζεσαι να φύγεις και έχεις μια λίστα γεμάτη με δουλειές και εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιήσεις πριν ξεκινήσεις το ταξίδι σου; Μέσα σε όλα αυτά, δεν χρειάζεται να ανησυχείς και για το πώς και πότε θα εφοδιαστείς τα αγαπημένα σου προϊόντα ατμίσματος. Ούτε και για οτιδήποτε πάει στραβά όσο κάνεις τις διακοπές σου. Με τη NOBACCO στο πλευρό σου, οι διακοπές γίνονται ακόμα πιο ξέγνοιαστες και απολαυστικές. Πώς; Ας ανακαλύψουμε μαζί τις 2 υπηρεσίες που θα σου λύσουν τα χέρια τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια των διακοπών σου: το NOBACCO Speedy και την υπηρεσία Face2Face.

 

Πριν τις διακοπές

Είσαι στο παρά πέντε για τις διακοπές και έχεις τόσα να κάνεις: να ετοιμάσεις τις βαλίτσες, να τακτοποιήσεις το σπίτι, να προγραμματίσεις τις μικρές λεπτομέρειες για το ταξίδι σου… Γιατί να τρέχεις τελευταία στιγμή για να προμηθευτείς όλα όσα χρειάζεσαι για το άτμισμα σου; Με την υπηρεσία NOBACCO Speedy, μπορείς να κάνεις την παραγγελία σου online και να έχεις τα προϊόντα σου στην πόρτα σου μέσα σε 2 ώρες! Βάλε στο καλάθι σου ό,τι χρειάζεσαι, από ηλεκτρονικά τσιγάρα και υγρά αναπλήρωσης μέχρι mods, μπαταρίες και ατμοποιητές και όσο εσύ κλείνεις τις εκκρεμότητές σου, η παραγγελία σου θα βρίσκεται καθ’ οδόν. Έτσι, θα είσαι σε πλήρη ετοιμότητα για τις διακοπές σου χωρίς καθυστερήσεις και άγχος!

Βρες ό,τι χρειάζεσαι και ξεκίνα τις αγορές σου!

 

 

Στις διακοπές

Και τώρα, είσαι επιτέλους στις διακοπές σου, απολαμβάνεις τον ήλιο και τη θάλασσα, αλλά ξαφνικά το vape σου αρχίζει να κάνει περίεργους ήχους ή σταματάει να λειτουργεί; Είσαι σε ένα απομακρυσμένο νησί ή σε προορισμό χωρίς κάποιο NOBACCO Store σε κοντινή απόσταση; Μην ανησυχείς! Το πρόβλημά σου θα λυθεί από τη NOBACCO μέσω της τεχνολογίας! Με την υπηρεσία Face2Face, έχεις τη δυνατότητα να κλείσεις ραντεβού με έναν NOBACCO Expert και μέσω βιντεοκλήσης (Skype, WhatsApp, Viber ή Zoom) να σε βοηθήσει να λύσεις άμεσα το πρόβλημά σου. Εξήγησε στους ειδικούς της NOBACCO ακριβώς τι συμβαίνει στο vape σου και εκείνοι θα σε καθοδηγήσουν βήμα προς βήμα για να αντιμετωπίσεις οποιοδήποτε ζήτημα, είτε αυτό αφορά την αλλαγή της αντίστασης, τη σωστή φόρτιση της συσκευής σου, ή την αναπλήρωση του ατμοποιητή σου με υγρό αναπλήρωσης!

 

Κλείσε ραντεβού όταν το χρειαστείς, πατώντας εδώ:

https://forms.monday.com/forms/cc9d3f81b5c645e7ce0b2b69549a674f

 

Με τη NOBACCO δίπλα σου πριν και κατά τη διάρκεια των διακοπών σου, μπορείς να απολαύσεις ξέγνοιαστες και χαλαρές στιγμές. Κάνε τις παραγγελίες σου με το NOBACCO Speedy και διασφάλισε την προσωποποιημένη υποστήριξη με την υπηρεσία Face2Face για κάθε ανάγκη που μπορεί να προκύψει!

Μέχρι τότε, καλές διακοπές και καλή απόλαυση σε κάθε σου στιγμή!

Ο παρών ιστότοπος αφορά εναλλακτικά του καπνίσματος προϊόντα, δυνητικά μειωμένου κινδύνου. Με την είσοδό σας δηλώνετε υπεύθυνα ότι είστε άνω των 18 ετών.

Είστε 18 ετών ή άνω;