Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 762 20 20
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ:  210 762 20 20
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 19€
EN | GR
0

Η Nobacco Αναδεικνύεται Brand of the Year στα UX/CX Awards 2024

18/09/2024
από

 

Μία ακόμη κορυφαία διάκριση μετρά η Nobacco, αποσπώντας το βραβείο Brand of the Year στα βραβεία UX/CX Awards 2024. Με τις καινοτόμες υπηρεσίες της, κατάφερε να έρθει σε προσωπική επικοινωνία με τους πελάτες της, οι οποίοι απολαμβάνουν κορυφαία online αγοραστική εμπειρία. Αυτή η σημαντική επιτυχία πραγματοποιήθηκε με την πολύτιμη στρατηγική συνεργασία της Plushost και τις προηγμένες τεχνολογικές της λύσεις με στόχο τη διαρκή βελτίωση της εμπειρίας χρηστών και πελατών.

Ηγέτιδα στον κλάδο των προϊόντων ατμίσματος από το 2008, η Nobacco ξεχώρισε και αναγνωρίστηκε για την αφοσίωσή της στην καινοτομία και αλλά και στην πελατοκεντρική της προσέγγιση. Με 61 καταστήματα και πάνω από 320 σημεία πώλησης, παραμένει η μόνη εταιρεία στην Ευρώπη που προσφέρει όλες τις εναλλακτικές λύσεις ατμίσματος.

 

Nobacco_UX/CX_Awards_2024

 

Ο CEO της Nobacco, Μάρκος Μαρκόπουλος, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαστε περήφανοι για τη διάκριση αυτή, η οποία επιβεβαιώνει την ηγετική μας θέση στην αγορά και την αφοσίωσή μας στην κορυφαία εξυπηρέτηση των πελατών μας. Η Nobacco επενδύει συνεχώς σε καινοτόμες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των καταναλωτών, προσφέροντας μια ασφαλή και αξιόπιστη εμπειρία σε όλα τα σημεία επαφής. Η Plushost, ως στρατηγικός συνεργάτης της Nobacco, συνέβαλε καθοριστικά στην επιτυχία αυτή, παρέχοντας τεχνολογικές λύσεις και πλατφόρμες που βελτιώνουν την εμπειρία χρήστη σε κάθε επίπεδο».

Η Nobacco απέσπασε συνολικά 8 βραβεία, συμπεριλαμβανομένων 6 Gold σε κατηγορίες όπως Best in Tobacco και Best Use of AI/Machine Learning. Τα βραβεία αυτά υπογραμμίζουν τη σχέση εμπιστοσύνης και φροντίδας ανάμεσα στη Nobacco και τους πελάτες της, αλλά και τη δέσμευσή της για συνεχή βελτίωση των προϊόντων και υπηρεσιών της.

Ο παρών ιστότοπος αφορά εναλλακτικά του καπνίσματος προϊόντα, δυνητικά μειωμένου κινδύνου. Με την είσοδό σας δηλώνετε υπεύθυνα ότι είστε άνω των 18 ετών.

Είστε 18 ετών ή άνω;